HISTORIE (Plamen 19.-20.5.2001)

27.06.2012 16:13

Jako každý rok se 2 kolo hry Plamen konalo na hřišti HZS Nymburk. Mohli jsme zde přenocovat, ale jelikož bylo špatné počasí, tak jsme odjeli na noc domů. Vedoucí nám slíbili, že stanovat pojedeme v létě. Přesto se nám v Nymburce líbilo. Plamenu se zůčastnilo 11 družstev mladších, a z toho 3 byly družstv z Křečkova.

Křečkov A- Jana Růžičková

                    Aneta Tomková

                    Aneta knytlová

                    Michal Tichý

                    Pavel Vojtíšek

 

Do nás nejstarších vkládali vedoucí největší naděje a jejich očekávání jsme splnili. Protože čtyři z nás běhají poslední rok za mladší, chtěli jsme vyhrát. Nakonec se o nepodařilo, ale medaili jsm domů dovezli. Štafeta 4x60 m a štafeta CTIF se nám velice povedla a byli jsme na prvním místě.Štafeta dvojic naopak pro nás dopadla velice špatně a šance na první míto se začala rozplývat. Útok CTIF nebyl nikdy naší nejsilnější stránkou, ale oproti minulému roku jsme se velice zlepšili i v této disciplíně. V neděli přišla na řadu královská disciplína požární útok. Povedl se nám za 31 sekund, ale ono to už nepomohlo. Nakonec jsme skončili na 3.místě.

 

Křečkov B- Magda Knytlová

                    Dominik Boško

                    Katka Burešová

                    Aneta Šteflová

                    Vojta Herčík

                    Zuzka Jarešová

                    Pavlína Jarešová

 

Většina z nás, až na Magdu, Dominika a katku byla na Plamenu poprvé. Trénování na domácím hřišti se nedá srovnávat se závodama.Disciplíny, které jsme běhali doma často jen zvládali dobře. Útok CTIF  jsme tento den viděli poprvé, dopadl taky nad naše očekávání útok jsm také zvládlia proti ostatním zkušenějším závodníkům to také nebyl nejhorší čas. Na plamenujsme skončili na 10.místě. Získali jsme zde spoustu zkušenotí, které zajisté uplatníme na Floriánku nebo za rok.

Křečkov C- Davídek Krejčík

                    Nikolka Psotová

                    Eliška Borecká

                    Danuška Jeníková

                    Mareček Šimáček

 

My jsme byly nejmladší družstvo na Plamenu. Nejmladšímu z nás je 5 a nejstaršímu 7 let. Ale přesto jsme bojovali a vysloužili si sympatie diváků. Každému se velice líbilo když Nikolka motala hadici při štafetě dvojic, Eliška přelezla žebřík u štafety CTIF, Danuška stříkala z proudnice, Mareček přenes hasicí přístroj a Davídek přeskočil překážku při štafetě 4x60 m. Většina překážek byla větší než my, to nám ale nevadilo a my bojovali až do konce. Největší radost jsme měli, když nám pří útoku vystříkla voda. Davídek s Elišou montovali sací koš, Nikolka dělala ´´B´´ a Danuška s Marečkem stříkali. Naši vdoucí a instruktoři nám sice museli pomoci spojit nějaké hadice a přidržet prodnice, ale nakonec jsme to byli my, kvůli tomu se rozsvítilo červené světlo na nástřikovím terči. Skončili jsme 11.

 

Odkoborky

KRONIKÁŘ -     Zuzka Jarešová

                        Pavlínka Jarešová

                        Anetka Knytlová

                        Michal Tichý

                        Magdička Knytlová

 

STROJNÍK-       Janička Růžičková

                        Anetka Tomková

                        Pavel Vojtíšek

 

Po návratu z Plamenu jsme zašli do vinárny k paní Albertové na poháry a limču. Pan Brzák nám poděkoval za reprezentaci, slušné vystupování a popřál nám spoustu dalších úspěchů.

 

 

 

 

                                                        Text použit z kroniky Sboru dobrovolných hasičů Křečkov.

                       

 

 

                   

—————

Zpět